Galleria d'Arte Teresa


Mededelingen
Kerst opendeurdagen

 

Zondagen 10 december en 17 december

Van 14:00u tot en met 17:00u

 

Expo New Art Rise Up

 

Galleria dArte Teresa & Talentenhuis

Originele en authentieke kunst

Echtheidscertificaat

Cadeaucheque verkrijgbaar

 

Openingsuren :

Woensdag 10:00u – 17:00u

Zaterdag 10:00u – 13:00u

Andere dagen op afspraak

+32 (03) 844 13 38 - +32 (0) 485 74 30 38

 


KUNST IN EIGEN GALLERIJ

 

Bent u  op zoek naar dat ene origineel en  authentiek kunstwerk  dat  uw interieur van uw  leef- en slaapruimten, bureau of hal een artistieke uitstraling kan bieden, plan dan  gerust  een bezoek  aan Galleria d'Arte Teresa . U vindt er een uitgebreid  oeuvre  van aquarellenolieverventekeningen gaande van figuratief tot abstract met echtheidscertificaat van beeldend kunstenaar Thrse Van Hoof. Zij is niet alleen schilderzij brengt  haar sentiment  ook via het klavier van de piano aan u over tijdens uw bezoek.   Door het in acht nemenvan de covid- 19 maatregelen kan u in de tentoonstellingsruimten zonder enige drukte een veilig wandelparcour  afleggen en   met een zeker enthousiasme het kunstwerk vinden datu zoekt. Van harte welkom.

 

Thrse Van Hoof

(tentoonstellingsmaker – organisator)

Meer informatie : zie website

 

Bezoek Galleria d'Arte Teresa & talentenhuis vanaf 26 april zonder afspraak tijdens de openingsuren :

woensdag van 10u tot 17u

zaterdag van 10u tot 13u

 

Alle andere dagen op afspraak

 

0485 74 30 38  - 03/844 13 38

 

Gelieve de nodige Covid-19 maatregelen nog in acht te nemen.

 

 

 

 

 

 

 


GALLERIA dARTE TERESA & TALENTENHUIS

LEAD Technologies Inc. V1.01

 

GALLERIA dARTE TERESA & TALENTENHUIS

Thérèse Van Hoof – Tuyaertsstraat 38 – 2850 Boom – Tel.**32 3 844 13 38

arte_teresa@yahoo.com -  www.galleria-arte-teresa.be

_____________________________________________________________

 

 

Thrse Van Hoof – scheppend kunstenaar

 

Bekend in en ver buiten de Rupelstreek en gedurende 40 jaar kunstschilder en 18 jaar galerijhouder  toont Thrse Van Hoof in deze tentoonstelling het begin van een nieuwe evolutie. Impressionisme, surrealisme en abstract kruisen haar verscheidene kunstcreaties. Tot op heden werkt zij met veel motivatie aan haar kunstenaarsloopbaan. Een indrukwekkend  oeuvre met een diversiteit van zowel plastische als muzikale kunstuitingen. Thrse blijft u steeds verrassen met nieuwe waarden van toen en nu.

Haar recent kunstwerk getiteld VREEMD werd op 4 juni 2016 door de jury geselecteerd  voor de PRIJS VOOR AKWAREL Lionsclub Antwerpen Voorkempen 2016.  Eveneens te bezichtigen in haar eigen galerij.

 

Zij beschikt over een ingesteldheid die haar nooit heeft doen afwijken van haar doelstellingen. Haar ganse leven staat in het teken van kunst.

Met een immer stuwende kracht en vanuit een intens gevoel creert zij haar wereld  in vorm en kleur met een  menselijke openhartigheid en een zuivere schoonheid die in harmonie is met hart en geest.

Een onverwoestbare levensdrang bepaalt  haar wereld als scheppend kunstenaar.

Zij bezit een brede waaier van mogelijkheden om creatief bezig te zijn.

Geboren onder het sterrenbeeld  tweelingen bewijst zij hier de veelzijdigheid van haar gaven die zij tenvolle uiting geeft aan haar ganse leven.

 

 

Vreemd

Volante

 

 

 

 

 

 

2022 © Galleria d'Arte Teresa. Alle rechten voorbehouden.Alle foto's en teksten op deze website zijn eigendom van Thrse Van Hoof en Galleria d'Arte Teresa en mogen door derden nooit zonder toestemming gebruikt worden voor persoonlijke en commercile doeleinden.